hagges

 

Hagges Hyrbilar är starka på sin hemmamarknad i Enköping och är marknadsledaren när det gäller pris och produkter.
 
Kopplingen till budföretaget Småfrakt ger stor tillgång till personal för leveranser, hämtningar, tvättningar och rekonditioneringar av bilar.
 
Vi står för god service och stor leveranssäkerhet, något som byggts sten för sten sedan företaget grundades 1967.
 
 
smafrakt 150px
 
Hagges Hyrbilar är ett varumärke hos Småfrakt i Enköping AB.
 
Fram till i mitten på 90-talet var Småfrakt medlemmar i uthyrningskedjan Happy Rental. Uthyrningen skedde då under deras namn. Men när samarbetet med Happy Rental började knaka i fogarna bestämde vi oss för att gå ur och hade då ett behov av ett eget namn. Småfrakt smakade ju inte särskilt bra som namn på en hyrbilsverksamhet.
 
Därav att vi tog namnet Hagges Hyrbilar. Aktiebolaget Småfrakt i Enköping AB bedriver alltså två verksamheter: bud och åkeri genom Småfrakt och biluthyrning genom Hagges Hyrbilar. Hagges Hyrbilar är alltså ett slags varumärke.
 
Vid sekelskiftet (oj vad det låter länge sedan...) gick vi med i uthyrningskedjan Hyrbilen och är sedan dess stolta medlemmar. Men vi valde den här gången att behålla namnet Hagges.
 
 
hyrbilen 150px
 
Hagges Hyrbilar är medlemmar i den rikstäckande uthyrningskedjan HYRBILEN.
 
HYRBILEN är ett svenskt privatägt hyrbilsföretag och finns på strax under 100 ställen i Sverige. Hos Hyrbilens stationer erbjuds man ett brett utbud av hyrbilar. De flesta bilar är av allra senaste modell då bilarna byts med ungefär 6-18 månaders mellanrum.
 
Uthyrarna inom kedjan består av bensinstationer (många Shell-stationer), bilbärgare (Assistanskåren) och flertalet privata uthyrare där var och en på många ställen är dominerande på sin hemort. Läs mer på www.hyrbilen.com.
 
 
biluthyrarna loggo 250px
 
För Din säkerhet är vi naturligtvis anslutna till branschorganisationen Biluthyrarna (tidigare Biluthyrningsbranschens Riksförbund).
 
 

 

Hyrbilen-hemsidan2

friamil9

nyabilar9

välutrustat9

HAGGES HYRBILAR / SMÅFRAKT I ENKÖPING AB
Org nr 556552-7792
Besöksadress: Ågatan 10, 74935 Enköping
Postadress: Box 115, 74522 Enköping
Tel 0171 - 42 50 00, e-post: info@haggeshyrbilar.se
 
© 2022 Småfrakt i Enköping AB. All Rights Reserved.